Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Reprise van Groot, Groter, De Groot op 13 december

Dommelecho_Groots Orkest_281De openluchteditie van de Groot, Groter, De Groot Show, in het pinksterweekend eerder dit jaar in het sfeervolle Frans van Bestpark, was een daverend succes. Zo daverend, dat we het niet bij één uitvoering wilden laten. Vandaar deze reprise in de mooie ambiance van theater De Hofnar. Naast harmonie De Dommelecho verzorgen violiste Marijke van der Loo en het combo bestaande uit Stijn Kalkers (basgitaar), Martijn Jansen (gitaar), Puk van Hout (toetsen) en Eduard Smets (slagwerk) de muziek. Voor de zang tekenen Edwin Wolterink, Nuria Schats, Jolande Janssen, Hans Neutkens, Jaap Schats, Marco de Bruijn, Reninka Sleegers en Ingeborg Sleegers.

Afbeeldingsresultaat voor dommelecho
Share Button