Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

ZOMERKERMIS VALKENSWAARD 13 t/m 18 JULI

 

Verkeersmaatregelen:

Van woensdag 11 juli 06.00 uur tot en met donderdag 19 juli ± 17:00 uur zijn de volgende wegen afgesloten voor alle verkeer, behalve voetgangers:

  • de Markt (verlengde Peperstraat)
  • Peperstraat, tussen Markt en Prins Bernhardstraat (uitgezonderd bestemmingsverkeer)
  • Markt en Luikerweg (N69) tussen Waalreseweg en Dommelseweg
  • Leenderweg tussen Provinciale weg (N69) en de Bakkerstraat.
    De twee verharde parkeerterreinen op sportpark Den Dries aan de Pastoor Heerkensdreef zijn in gebruik voor de salon- en pakwagens van de kermisexploitanten.

Een deel van de kermis is opgesteld op de N69 (Luikerweg/Markt) tussen de Waalreseweg, Dommelseweg en stukje Leenderweg. Het gedeelte van de N69 is tijdens de gehele kermis afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd voetgangers.

Het gemeentehuis, Cultuurcentrum De Hofnar en de appartementen/ bedrijven aan de Hofnarstedes zijn bereikbaar via de Bakkerstraat.

De bussen volgen vanaf woensdag 11 juli een gewijzigde route. In plaats van de bushaltes op de Markt kunnen passagiers bij een tijdelijke halte in- en uitstappen.

De weekmarkt staat op donderdag 12 en 19 juli op het Carillonplein (parkeerterrein aan de Beiaardstraat-Torenstraat), op de Kerkweg en een gedeelte van de Dijkstraat tot aan het Kerkeveld.

Het Carillonplein is op deze dagen niet beschikbaar als parkeerterrein.

Verder zijn op 12 en 19 juli van 02.00 tot 22.00 uur het gedeelte van de Kerkweg tussen Beiaardstraat en Torenstraat, afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Share Button