Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Buitenspeeldag op 13 Juni

Afbeeldingsresultaat voor buitenspeeldag valkenswaard

Op woensdag 13 juni wordt de Buitenspeeldag in Dommelen weer georganiseerd.
Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen alle kinderen naar hartenlust buitenspelen aan de Spelerwei bij Kinderboerderij ’t Weike in Dommelen. Afbeeldingsresultaat voor Kinderboerderij ’t Weike
Op deze dag worden kinderen aangespoord om volop buiten te gaan spelen en sporten. Kinderzender Nickelodeon gaat van 13.00 tot 17.00 uur op zwart. Daarmee worden kinderen aangespoord om deel te nemen aan de talloze activiteiten die deze dag door het hele land worden georganiseerd. Met een spellenkaart kunnen de kinderen in Dommelen langs tal van attracties en spelletjes. Bij inlevering van de spellenkaart ontvangt ieder kind een gratis zakje popcorn. Alle Dommelse kinderen krijgen een spellenkaart mee via school. Kinderen vanuit andere plaatsen kunnen een spellenkaart op de dag zelf krijgen. Voor de buitenspeeldag worden nog enkele vrijwilligers gezocht voor begeleiding van de spelen en het verrichten van hand- en spandiensten. Vrijwilligers kunnen zich telefonisch aanmelden via 087-7847486Afbeeldingsresultaat voor buitenspeeldag valkenswaard

Afbeeldingsresultaat voor buitenspeeldag valkenswaard
Buitenspeeldag
Woensdag 13 juni 2018
Vanaf 13:00 tot en met 17:00

Share Button