Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Alzheimer cafe op 27 februari

Onderwerp deze avond is : Zinvolle Dagbesteding

Activiteiten geven ons een gevoel van zingeving en eigenwaarde. Voor iemand met dementie is dit niet anders. Ook als je door dementie minder kan, wil je nog steeds het gevoel hebben nuttig bezig te zijn. Bovendien geven bezigheden afleiding en zorgen activiteiten voor structuur in de dag. Maar wat is dan een zinvolle levensinvulling in de verschillende fasen van dementie. Welke mogelijkheden zijn er allemaal. Heb je als partner nog tijd voor jezelf, om je te ontspannen. Zinvolle dagbesteding zal met een deskundige gast aan de orde gesteld worden.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met :
Cordaad Welzijn, Dhr. R. van Nieuwkuijk, Tel. 06.19373374, renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl

Werkgroep ( PR en Communicatie):

Harry Nijhuis
Helenadal 12
5551 BJ Valkenswaard

Café-zaal De Dommelstroom
Bergstraat 32
Valkenswaard

 

Share Button