Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

VALKENSWAARD ON ICE 2017! tot Zondag 7 Januari

Gerelateerde afbeelding
Wij organiseren dit jaar voor de 14e keer in successie de een ‘tijdelijke’ ijsbaan op de Markt in Valkenswaard. En niet zo maar een ijsbaan: de grootste en de mooiste tijdelijke ijsbaan die je jezelf maar voor kunt stellen. De ijsbaan is 800m2 groot en  heeft een apart kindergedeelte voor de allerkleinste. In de eerste twee weken wordt aan alle basisscholen in Valkenswaard en Waalre de mogelijkheid geboden om een gymles in te ruilen voor een uurtje ‘kinderschoolschaatsen’, in samenwerking met Rabobank De Kempen! En natuurlijk kunt u ook terecht in onze sfeervol ingerichte schaatstent met direct zicht op het ijs voor een passend drankje en hapje. Wij zijn u graag van dienst! Gerelateerde afbeelding

We zijn geopend vanaf zondag 10 december tot en met zondag 7 januari 2018. Voor de openingstijden en de activiteiten die we organiseren  kijkt u op onze Agenda

Wilt u dit mooie evenement sponsoren? Schroom dan niet en neem  contact met ons op!  Valkenswaard On Ice

 

 

Share Button