Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Seniorenmarkt op 30 september

Afbeeldingsresultaat voor seniorenmarkt valkenswaardHet Senioren Belang Valkenswaard (SBV) presenteert jaarlijks een informatieve markt. Naast zorg en hulp komt men veel te weten over financiële, notariële zaken, beweging/sport en cultuur, creatieve activiteiten. Informatie over reizen, wonen, musea, cultuurhistorie, welzijnsactiviteiten, sociëteiten, ouderenbonden en adviesorganen. Alles waarmee met name senioren te maken krijgen.

Op de vlakke vloer van de theaterzaal is het gezellig toeven: de marktkraampjes, zitjes, de beelden van de pitches en de Lavenkooroptredens zorgen voor de juiste ‘beleving’. De samenstelling van de standhouders wijst erop dat mensen in toenemende mate geïnteresseerd zijn in persoonlijke hulp- en zorgverlening. De vertrouwde aanbieders zijn ook van de partij: Zuidzorg, fysiopraktijken, Valkenhof, de organisaties ten behoeven van oog-, oor- en tandverzorging. Aan de welzijnskant is het aanbod van Cordaad, naast andere, overzichtelijk in beeld gebracht. De beursinbreng van de uitvaartverzorgers groeit. De Rabobank is evenals de gemeente Valkenswaard een trouwe aanwezige. Er zijn aanbieders vanuit de lokale musea, de heemkunde en de sportieve clubs. Uiteraard zijn er naast het organiserende Senioren Belang Valkenswaard ook de ouderenbonden vertegenwoordigd.

Zaterdag 30 september 2017

Gratis Entree
De Hofnar 10

Het secretariaat is te bereiken via:
Postbus 401, 5550 AK VALKENSWAARD
(040) 204 36 97

of per e-mail via:

sbvsecretariaat@seniorenvalkenswaard.nl

Share Button