Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Slotuitvoering voor Muziek en Dans op 1 juli

Dit jaar belooft het weer een bijzondere muzikale uitvoering van de CMD-leerlingen te worden met een grote diversiteit aan optredens, met zowel muziek als dans. De oriëntatieleerlingen, het kinderkoor, solisten, ensembles en danseressen treden voor het voetlicht op het Hofnarpodium om te laten zien wat er in de loop van het jaar in de leslokalen is ingestudeerd

Zaterdag 1 juli 2017
Vanaf 19:00 tot 22:00

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Heidi Wils Fotografie Valkenswaard telefoon: 06-11382287 onderwerp: theater de hofnar valkenswaard voor vvv valvald'rie 100918 (foto: Heidi Wils) fotograaf: Heidi Wils

Het CMD heeft een grote muziekafdeling: van muzikale basisvorming tot aan vergevorderde ensembles.

Voor de jongste kinderen zijn er cursussen zoals Muziek op Schoot en Muziek en Beweging. Basisschoolleerlingen kunnen hun eerste schreden op het muzikale pad zetten met de cursus Muzikale Oriëntatie, Piano Spelenderwijs of ze kunnen, als ze al goed weten wat ze willen, direct met een instrument aan de slag.

Voor volwassenen zijn er ook meerdere opties: korte cursussen, leskaarten op jaarbasis waarbij men zelf kiest hoeveel les men wil of een Pluspakket volwassenen waarbij individuele lessen worden afgewisseld met groepslessen.

Ook zijn er ensembles, groepen en bands waaraan leerlingen en niet-leerlingen kunnen deelnemen. Voor leerlingen die een jaarcursus volgen bij het CMD is deelname hieraan gratis.
cmd
gemeente-logo

Share Button