Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

The Wieners & Friends op 14 januari

https://www.hihosilver.nl/sites/default/files/styles/large/public/meerfotos/Everly%20Flyer%202017%20Hofnar.jpg?itok=eeZchur_

The Wieners is een van de meest optredende rock’n’roll-/countrybands van Nederland.
Vorige maand gaven ze nog 7 shows in Londen en omgeving. Op 11 december jl werd bekend dat ze de Dutch Country Music Award hebben gewonnen, als beste duo/trio van Nederland.
De award zal op 14 januari in De Hofnar aan de band worden overhandigd.

Jaap Wijn (Dommelen) en Rob Roemers (Zaltbommel) vormen al 12 jaar de kern van The Wieners. Zij worden deze avond ondersteund door vaste drummer Jan Timmermans en diverse muzikale gasten.

Onder anderen de nestor van de Valkenswaards popmuziek Will Theus is van de partij, op basgitaar. Will speelde in de jaren ’60 in The Fallouts, is nog altijd actief in D’n Doars en is eigenaar van Rich Road Recording Studio.

 

Een speciale gastrol is weggelegd voor het uit Breda afkomstige duo The Crying Carlalas. Zij zullen bovendien de afterparty verzorgen dus… blijf na afloop van de show gezellig hangen voor een drankje en nóg meer heerlijke muziek uit de jaren ’50 en ’60!

Informatie over de show, tickets en het tribute-album ‘Bird Dogs’ is te vinden op: www.everlybrothers.nl

Zaterdag 14 januari 2017 vanaf 20:15
Toegangsprijs: € 15,-
Theater De Hofnar

Heidi Wils Fotografie Valkenswaard telefoon: 06-11382287 onderwerp: theater de hofnar valkenswaard voor vvv valvald'rie 100918 (foto: Heidi Wils) fotograaf: Heidi Wils

 

 

Share Button