Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

De Liever Thuis Beurs in Eindhoven op 24 november

http://senioren-magazine.nl/wp-content/uploads/UitTip_Liever_thuis_1.jpgGenieten van uw oude dag zonder zorgen over de toekomst, daar draait het om tijdens de liever thuis! beurs. Van 24 t/m 26 november 2016 kunnen bezoekers zien en beleven wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en plezierig te wonen. Want we willen allemaal oud worden, met behoud van onze vrijheid, en ons zeker niet oud voelen.

Afbeeldingsresultaat voor alzheimer nederland

Ontdek wat er allemaal mogelijk is om uw huis en omgeving zo comfortabel mogelijk in te richten zodat u direct van meer comfort geniet en ook op hogere leeftijd met het grootste gemak op een veilige manier kunt blijven wonen. De liever thuis! beurzen bieden praktische informatie en concrete oplossingen veelal door gemakken waar je, ongeacht de leeftijd, plezier van hebt in de dagelijkse bezigheden.

Afbeeldingsresultaat voor Bezoek de Liever Thuis Beurs in Eindhoven

Op de beurs is een enorm divers aanbod te zien, van domotica tot gezonde voeding, van huislift tot financiering en van woningbeveiliging tot badkamers met comfort. Ook is er een vermakelijk en informatief programma met workshops, voorlichting en entertainment. Op de liever thuis! beurs vindt u alles voor comfortabel en slim wonen.

gratis kaartjes via: www.lieverthuis.info

http://www.aangepastwonen.info/wp-content/uploads/2015/09/Liever-Thuis-Logo-RGB-large-HR.jpgAfbeeldingsresultaat voor alzheimer nederland

Share Button