Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Kempenerpop 2016 op 18 juni

 de Dood of de gladiolen!

We gaan het doen! Nog 1 keer knallen… voor de allerlaatste keer. 1 dag, 1 podium, 1 muziekstijl. Back to basic, gas erop en gaan! Hoppa!
Ja… echt voor de allerlaatste keer…
Na 35 jaar houdt Kempenerpop op met bestaan. Samen met Peter Pan Speedrock gaat het festival dit jaar glorieus ten onder, het is mooi geweest. De koek is op… de afgelopen jaren is het festival uit haar jasje gegroeid en door het gratis karakter te veel werk geworden voor de organisatie om het rond te breien met drukke banen en studies. Een festival van een maatje kleiner bleek niet te werken, dus stopt Kempenerpop.

Maar… niet zonder een waardig afscheid.
Alle (oud)organisatieleden van de afgelopen 10 jaar hebben de koppen bij elkaar gestoken en we gaan nog 1 keer “veur unne goeie”.

Op 18 juni keert Kempenerpop nog 1 keer terug naar Waalre om er daar -zoals altijd- gratis en ongedwongen een feestje van te maken. Er wordt afscheid genomen met:
Peter Pan Speedrock
Candy Bar Planet
Black-Bone
Dool
Bang Bang Bazooka
Disturbance
An Evening With Knives
Allez Mama
Dutch Balls.

Kom op zaterdag 18 juni afscheid nemen op je eigen manier… nog 1 keer een feestje mee vieren… én de aller-aller-allerlaatste keer Peter Pan Speedrock gratis zien in de regio!

Share Button