Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Braderie en weekmarkt in Hemelsesferen op 30 mei

 VALKENSWAARD – Valkenswaard in hemelse sferen: zo heet de braderie die donderdag 25 mei plaatsvindt in het centrum van Valkenswaard.

Van 11.00 tot 17.00 uur is er van alles te koop: van kleding tot sieraden en van speelgoed tot boeken.
Ook is er livemuziek en wordt er aan de inwendige mens gedacht.

Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 300 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed, hobbyartikelen, babyartikelen, schoonmaakproducten en nog veel meer. Voor iedereen iets leuks!
Na het rondsnuffelen op de braderie kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snack tentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Griekse specialiteiten, bara’s, Oliebolen, poffertjes, suikerspin, vis, loempia, churros, patat en hamburgers. Al dit lekkere eten is verkrijgbaar op dit evenement. Naast het lekkere eten kunt u ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee bij de vele horeca gelegenheden.
Gezellig toch een markt om rond te snuffelen en wat te eten en te drinken? Buiten dit allemaal hebben we ook verschillende attracties. Speciaal voor de kinderen hebben we een draaimolen en scooterbaan. En als ze daar mee klaar zijn kunnen ze verder gaan met eendjes vangen.
Klik hier voor de Facebookpagina
www.facebook.com/StarPromotionsBraderie
Zet 30 mei in uw agenda en kom langs op de Braderie tijdens Valkenswaard in Hemelse Sferen!

Het evenement is gratis toegankelijk.

Verkeersmaatregelen vanwege evenementen

In verband met alle activiteiten gelden de volgende verkeersmaatregelen:

  • van donderdag 30 mei 06.00 uur tot 23.00 uur: afsluiting van de Eindhovenseweg (N69) vanaf de kruising met de Valkenierstraat/ Carolusdreef tot aan de kruising met de Dommelseweg.
  • op donderdag 30 mei van 06.00 tot 23.00 uur: afsluiting van een gedeelte Peperstraat en gedeelte Maastrichterweg vanwege weekmarkt, de Leenderweg (tussen Markt en Europalaan), de Frans van Beststraat (Statie) en de Karel Mollenstraat-zuid. De Kerverijstraat (= doorsteek van de Europalaan/Frans van Beststraat naar Kerverijplein) blijft open. Alleen de Frans van Beststraat blijft afgesloten tot ’s nachts 03.00 uur vanwege muzikale activiteiten.

Gewijzigde route bus

Vanwege de afsluiting van de Eindhovenseweg (N69), kunnen op 5 mei de bushaltes aan de Markt niet gebruikt worden. De bussen volgen gewijzigde routes. Hermes maakt tijdig informatie over de gewijzigde routes en halteplaatsen bekend via www.hermes.nl.

Share Button