Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Evergreen Swingtet op 10 januari

yesjazzPrachtige swing van eigen bodem

Het “Evergreen Swingtet” is een klein sterk swingend combo.Yesjazz Alle muzikanten van dit combo hebben een lange staat van dienst in tal van Nederlandse jazzorkesten. Het “Evergreen Swingtet” richt zich op swing, ballads, blues en bossa nova’s in composities van Ellington, Gershwin, Rodgers, Porter, Jobim e.a. Muziek van toen, geplaatst in deze tijd en gedreven uitgevoerd door spontaniteit en enthousiasme maakt het spel van deze routiniers tot een feest. Het “Evergreen Swingtet” heeft na de oprichting met groot succes vele concerten gegeven o.a. in jazzclubs en op festivals te Wageningen, Assen, Den Haag, Jazz by the Sea ( Walcheren ), Breda, Oudenbosch e.a., maar ook op andere festiviteiten zoals Sail Vlissingen, Technische Universiteit Eindhoven, Fonty’s Hogescholen.   Verder speelt het orkest elk jaar met veel succes op het “Festival de Musique” in St.Martin de Valamas (Frankrijk) Kortom: het “Evergreen Swingtet” brengt op stijlvolle wijze swingende muziek uit de 50-er en 60-er jaren. Het vocaal entertainment is in professionele handen van de uit Valkenswaard afkomstige zangeres Josine van Och.   De CD “Evergreen Swingtet Highlights” is uitgebracht in 2006. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe CD op dit moment.evergreen_swingtet
Bezetting:

  • Nout de Bruijn : piano
  • Joz Bruggeman : contrabas
  • George van de Molengraft : tenor/altsax
  • John Verbunt : slagwerk
  • Josine van Och: zang/presentatie

Zondag 10 januari
Theater Cafe de Hofnar
aanvang 15.30 uur
entree 9,50 euro

Share Button