Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Valkenswaard on Ice van 7 dec. t/m 5 januari

vw on ice3 Ook dit jaar is er weer een kunstijsbaan op de markt.
En niet zo maar een ijsbaan: de grootste en de mooiste tijdelijke ijsbaan die je je maar voor kunt stellen.
De ijsbaan is 800m2 groot, heeft een apart kindergedeelte voor de allerkleinste.
Ook wordt aan alle basisscholen in Valkenswaard en Waalre, de eerste twee weken, de mogelijkheid geboden om een gymles in te ruilen voor een uurtje ‘kinderschoolschaatsen’, in samenwerking met Rabobank De Kempen!
De entreekosten bedragen 2,50 euro per dag. Ook kun je bij ons de schaatsen huren.

Voor de gezelligheid in winterse sferen kunt u terecht in onze mooie ruime koek- en zopie tent.
Wij zijn u graag van dienst! vw on ice2

De ijsbaan is bijna elke dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur info@valkenswaardonice.nl

Reserveren voor het schaatsen is niet mogelijk.

Koek & Zopie

Lekker van een drankje en de gezellige wintersfeer proeven kun je elke dag van 10.00 tot 23.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur.vw on ice1

Alleen op kerstavond, eerste kerstdag en oudejaarsdag is de Koek & Zopie om 18.00 uur gesloten.

Duizenden personen zijn je in Nederland en België voorgegaan, allemaal verrast en enthousiast over deze leuke workshop. IJssculpturen kan nu ook geboekt worden naast kunstijsbaan Valkenswaard on Ice. Hier ga je met groep heerlijk aan de slag met onze kristalheldere ijsblokken en  materialen zoals hamers en beitels. Je krijgt uiteraard vooraf instructies door een ervaren ‘ice carver’  en nadat je een 3D ontwerp op papier hebt gemaakt, vangt het ijssculpturen aan. Deze workshop is geschikt voor jong en oud!
Na ontvangst met bijvoorbeeld koffie/thee en appelflap en de instructies omtrent veiligheid, gaan we naast de ijsbaan aan de slag. De Koek en Zopie kraam kan ondertussen voor een warme choco, glühwein en/of lekkernij verzorgen. Er worden teamindelingen gemaakt en per team van 3 of 6 personen ga je gedurende circa een uur tot anderhalf uur aan de slag. Creativiteit, samenwerking en realisatie spelen een belangrijke rol in deze workshop. Wij hebben namelijk na afloop een leuke prijs voor het beste team!

imagesPU4QNQH6In deze periode staat op donderdagen een deel van de marktkramen op de rijbaan van de Markt (N69).
Op deze donderdagen is het gedeelte van de N69 tussen de kruising met de Waalreseweg / Eindhovenseweg / Markt en de kruising met de Dommelseweg afgesloten voor het verkeer vanaf ’s ochtends 06.00 tot ’s avonds 19.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid; de omleidingsroutes staan met borden aangegeven.

Gewijzigde routes bussen

Ook de bussen volgen gewijzigde routes op genoemde donderdagen, omdat de haltes aan de Markt niet gebruikt kunnen worden.

 

vwonice3

http://pbs.twimg.com/profile_images/378800000005412090/63705b85ec20a2bfbfc528f1a6c4caa6_400x400.jpeg

 

Share Button