Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Wijk Agent Hoge-akkers

Ik ben Eric van Meerwijk, uw wijkagent. Ik zit ondertussen ruim 14 jaar bij de politie. Na mijn opleiding heb ik eerst 7 jaar gewerkt in Eindhoven maar ben nu al weer ruim 3 1/2 jaar werkzaam als wijkagent hier in Valkenswaard. Mijn wijk is gelegen in Zuid-Oost Valkenswaard. Alles tussen de Luikerweg-Wilhelminapark-Leenderweg, inclusief de industriezones Schaapsloop, JF Kennedylaan en de Dragonder.

U kunt mij gemakkelijk herkennen want ik fiets vrijwel dagelijks op mijn mountainbike door de wijk. Als u iets wilt weten of melden kunt u mij gerust aanspreken. Verder ben ik te bereiken via het meldformulier te versturen via de site. Ook op social media kunt u mij vinden. Ik geef dagelijks updates door via Twitter of vraag uw hulp bij verdachte situaties. Mijn twitter adres is @brigadierVWzuid.logo hoge akkers

Eric (E.F.M.) van Meerwijk Waalreseweg 5
Postbus 189, 5550 AD Valkenswaard Telefoon: 0900-8844 / Fax: 0402331799
Website: www.politie.nl Twitter: brigadierVWzuid

Share Button