Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Inloopbijeenkomst herinrichting westzijde Markt, maandag 29 Juni

inloop

De gemeente Valkenswaard houdt op maandag 29 juni van 18.30 tot 20.00 uur een inloopavond over de herinrichting van de westzijde van de Markt voor direct omwonenden en belanghebbenden. Ook andere belangstellenden zijn welkom. De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis.

Tijdens de inloopavond kunnen omwonenden en belanghebbenden de ontwerptekeningen van MTD Landschapsarchitecten inzien, en kunnen zij tevens nadere uitleg krijgen over het uitgewerkte ontwerp voor de westzijde van de Markt.

Op maandag 11 mei werd ook een informatieavond gehouden over de herinrichting van de westzijde van de Markt.                                  Tijdens deze informatieavond zijn omwonenden en belanghebbenden geïnformeerd, en hebben zij hun wensen duidelijk kunnen maken. Ook hebben de toehoorders van die informatieavond hun voorkeur kunnen aangeven uit de beide gepresenteerde ontwerpen. Er is unaniem gekozen voor variant A, en deze variant is verder uitgewerkt door MTD Landschapsarchitecten.

De gemeente wil, vooruitlopend op de volledige herinrichting van de Markt in het kader van de ontwikkeling van de West-Parallel, de westzijde aanpakken. Het gebied bestaat uit de westzijde van de Markt, vanaf de Waalreseweg tot aan de Kerkweg/Peperstraat, en vanaf de gevel tot aan de N69 en busbaan (eigendom provincie Noord-Brabant). Dit plan past in het eerder vastgestelde Masterplan Centrum, dat over het hele centrum gaat. De uitvoering start vanaf begin oktober 2015

Share Button