Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Wintersport op de Statie !!

Uitgaanscentrum De Statie aan de Frans van Beststraat wordt een weekend lang omgetoverd tot een waar winters dorp om het einde van de winter te vieren. Voor iedereen die met weemoed terugdenkt aan de ski-vakantie en degenen die het helemaal hebben moeten missen dit jaar toch nog een weekend vol sneeuwpret. Absolute blikvanger gedurende dit winters weekend vol festiviteiten is een sneeuwhelling van maar liefst 6 meter hoog! Het afdalen van deze immense sneeuwhelling met verschillende attributen zoals bijvoorbeeld luchtbanden, zipfelbob of bigfoots zorgen niet alleen voor actie en snelheid, maar ook voor spectaculaire beelden.

Verder zal de BBQ met heerlijke bratwurst en het gehele weekend branden. Ook zal er tijdens de opening om 19.00 uur op vrijdag een freestyle show worden gegeven door het ski-team van Freestyle Holland, die spectaculaire capriolen zullen uithalen op de ski’s.

De DJ en overige muziek en sfeer zullen dit weekend de Oostenrijkse (apres)ski hoog in het vaandel hebben staan!

 

PROGRAMMA:
VRIJDAG 13 MAART VAN 19.00 TOT 00.30 UUR: RODEL NIGHT
ZATERDAG 14 MAART VAN 16.00 TOT 00.30 UUR: CRAZY DOWN HILL
ZONDAG 15 MAART VAN 12.00 TOT 20.00 UUR: FANTASTIC FAMILY FUN

www.statiesneeuwspektakel.nl

skieën

Share Button